Call Of Duty palaa takaisin nykyaikaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman sotapelisarjan, Call Of Dutyn, tekijä Activision on ilmoittanut julkaisevansa sarjan seuraavan pelin ensi syksynä. Kyseessä on jatko-osa viime vuonna julkaistulle Modern Warfare -pelille, joka sijoittui nykyiaikaan.

Tänä syksynä julkaistu Call Of Duty : World At War on ollut myyntymenestys ympäri maailmaa, mutta peli on saanut osakseen myös kritiikkiä. Se sijoittuu jälleen kerran Toiseen maailmansotaan, mistä aiheesta on nähty vuosien varrella jo satoja pelejä. Sen sijaan nykyaikaan sijoittunut Call Of Duty 4 : Modern Warfare sai lähestulkoon vain ylistäviä arvosanoja.

Staran peliarvostelussa Call Of Duty : World At War nimettiin ”väliversioksi seuraavaa todella positiivista yllätystä odotellessa”. Mahdollinen positiivinen yllätys on siis tuoreimpien tietojen mukaan jo työn alla. Tänä jouluna World At War lienee kuitenkin yksi suosituimmista sotapeleistä.