Lisää Jenniferin alastonkuvia GQ-lehdestä, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jennifer Aniston on tähän saakka lukeutunut siihen supertähtien joukkoon, joka ei ole juuri suostunut paljastelemaan itseään julkisesti. Viime viikolla hänen rinnoistaan julkaistu kuva nosti kuitenkin myrskyn vesilasissa, ja nyt tähti itse on ”kaatanut lisää vettä myllyyn”.

Jennifer Aniston poseeraa nimittäin maineikkaan GQ-miestenlehden Yhdysvaltojen version tammikuun numeron kannessa ja sisäsivuilla täysin alstomana. Todella yllättävän tempauksen tarkoituksena lienee kiltin tytön imagosta eroon pääseminen. Jennifer on pahoitellut tätä mainettaan myös julkisesti, sillä hänen mukaansa se voi viedä häneltä elokuvarooleja. Nyt asiaan on mitä ilmeisimmin tullut kuitenkin muutos.

Aiemmin tänään verkossa oli julkaistu vain GQ-lehden rohkea kansikuva, mutta nyt verkosta löytyy myös muuta kuvamateriaalia kyseisestä tammikuun numerosta. Näissä kuvissa Jennifer Aniston poseeraa edelleen vain kravatti kaulassaan. Hänet nähdään myös lihaksikkaiden miesten ympäröimänä sekä valkoiseen paitaan ja mustaan hattuun sonnustautuneena. Katso kuvat tästä!