StaraVideo 112 – Katy Perry (osa 2/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä on haastattelussa popmusiikin uusi supertähti Katy Perry, joka kertoo kappaleidensa taustoja ja paljastaa miten helppoa Los Angelesista on lähteä viettämään iltaa Las Vegasiin. Suosittu poptähti kertoo myös tämän hetken omista idoleistaan ja musiikkimaustaan.

Lisäksi Katy paljastaa millainen olisi hänen unelmabändinsä kokoonpano ja miltä hänestä tuntui kun supertähti Madonna kertoi pitävänsä hänen kappaleestaan. Tämä on kaksiosaisen haastattelun toinen osa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.