Pete Parkkonen Kikkarat kaakkoon -keikalle veljensä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen päättyneen Idols-tuotantokauden ennakkosuosikiksi leimattu Pete Parkkonen putosi kisasta yllättäen jo ennen viimeistä finaalia sijoittuen kolmanneksi. Hänet kiinnitettiin nopeasti jo ensimmäisille keikoilleen, ja pian Pete esiintyy myös kotikunnassaan.

Pete Parkkonen esiintyy yhtyeensä kanssa Pihtiputaalla 4. tammikuuta. Samassa konsertissa kuullaan myös Peten isoveljeä, palomiehenä työskentelevää 25-vuotiasta Villeä, joka esiintyy oman Substances-yhtyeensä kanssa samassa konsertissa. 18-vuotias Pete opiskelee Pihtiputaan bändilukiossa viimeistä vuotta.

Idols-tähti nähdään keikalla myös 27. joulukuuta Helsingin Virgin Oilissa järjestettävässä Punakuonorock-tapahtumassa. Parkkosen lisäksi tapahtumassa esiintyvät myös Hanna Pakarinen, Chisu, Jonna Kosonen ja Ville Pusa. Jokainen esiintyjä laulaa neljä hänelle itselleen tärkeää cover-kappaletta.