Daniel Craig kiistää Thor-ukkosenjumalan roolin

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien päätähtenä nykyisin valkokankailla nähtävä Daniel Craig on kiistänyt huhut, joiden mukaan hänet olisi kiinnitetty ukkosenjumala Thorin rooliin tarinan tulevaan elokuvaversioon.

1960-luvulta saakka julkaistuun Marvel-sarjakuvaan perustuva elokuva kertoo Odinin pojasta Thorista. Viime aikoina Hollywoodissa on huhuttu, että brittikomistus nähtäisiin elokuvan pääroolissa, mutta tähti itse on nyt kiistänyt tiedot perättöminä.

– Ei pidä paikkaansa. Elokuva ei kiinnosta minua lainkaan, Daniel Craig kommentoi lyhyesti Access Hollywoodille.

Thor-elokuvan on alustavien tietojen mukaan määrä saada ensi-iltansa vuonna kesäkuussa 2010. Craigin lisäksi huhuissa on päärooliin oltu kiinnittämässä myös Rikki Lee Travoltaa. Elokuvan ohjaajaksi on kiinnitetty Kenneth Branagh. Perimätiedon mukaan Thor on antanut nimensä viikonpäivä torstaille.