Lindsay Lohanin DJ-tyttöystävä sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan seurustelee nykyisin tiskijukkana tunnetun Samantha Ronsonin kanssa. Viime sunnuntaina Ronson joutui sairaalahoitoon uupumuksen takia.

Samantha soitti ensin lääkärin kotikäynnille, ja tämä passitti neitokaisen välittömästi Cedars-Sinain sairaalaan Los Angelesissa. Lindsayn tyttöystävä on asiasta uutisoineen Life & Style -lehden mukaan kärsinyt masennuksesta jo jonkin aikaa. Ruoan ja unenpuutteen takia hänen tilansa oli viikonloppuna heikentynyt nopeasti.

Samanthan ongelmat ovat pitkälti samanlaisia, joista Lindsay Lohan kärsi pari vuotta sitten. Lindsay onkin ollut tyttöystävänsä tukena tässä tilanteessa. Samantha pääsi pian sairaalasta ja maanantaina hän kirjoittikin MySpace-blogiinsa kiitokset faneilleen saamastaan tuesta. Hän kertoi uupumuksen syyksi liiallisen matkustamisen, työnteon ja jouluostosten tekemisen.

Raporttien mukaan Samantha Ronson tienasi kuluneen vuoden aikana peräti kolme miljoonaa dollaria tekemällä dj-keikkoja. Suomalainen perus-dj joutuisi keikkailemaan noin 128 vuotta, eli tekemään 20.000 keikkaa, saadakseen saman palkan.