Big Brotherista syntyi muhkea palkkariita – mukana topless-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Big Brother -kilpailun ympärillä kuohuu jälleen. Tällä kertaa riidellään Big Brotherin julkkisversion asukkaiden palkkioista, sillä nyt on selvinnyt, että kilpailijoiden saamat rahasummat poikkeavat huomattavasti toisistaan.

Daily Mail -lehti kertoo, että ruotsalaissyntyinen televisiopersoona Ulrika Jonsson saa kilpailusta palkkioksi 175.000 puntaa, mikä on enemmän kuin kukaan kilpailijoista on koskaan aiemmin saanut. Lehden mukaan Jonssonin saamaan jättipalkkioon liittyy tuottajien toive, että 41-vuotias televisiotähti tekisi ohjelmassa kiinnostavia paljastuksia aikaisemmista julkkissuhteistaan.

– Monet kilpailijoista ovat raivoissaan. He tekevät saman työn kuin muutkin, mutta toiset saavat enemmän palkkaa. Se voi aiheuttaa kateutta. Ulrika on kuitenkin Channel 4 -kanavan mielestä sen arvoinen värikkään menneisyytensä takia, ohjelman sisäpiiristä kerrottiin lehdelle.

Tulevalla kaudella heikoimmin tienaa ex-poikabändiläinen Ben Adams, joka saa vain 20.000 punnan palkkion. Toiseksi eniten tulevalla kaudella tienaa topless-malli Lucy Pinder, joka saa 150.000 puntaa. Maailman tunnetuin lyhytkasvuinen, Austin Powersin Mini-Me -roolistakin tuttu Verne Troyer tienaa 136.000 puntaa ja laulaja LaToya Jackson 100.000 puntaa.

Muut ohjelmassa mukana olevat ovat laulaja Mutya Buena, televisiojuontaja Terry Christian, laulaja Michelle Heaton, poliitikko Tommy Sheridan ja näyttelijä Tina Malone. Seuraava Celebrity Big Brother -kausi alkaa Britanniassa tämän viikon perjantaina ja se kestää vain neljä viikkoa.