Sienna Miller juhli pää jäässä, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paparazzien silmätikkuna jo pitkään ollut brittinäyttelijä Sienna Miller haastoi taannoin paparazzeja ja viihdelehtiä oikeuteen hänestä salaa otettujen alastonkuvien takia. Nyt tähti on jälleen otsikoissa, mutta hieman eri syystä.

Sienna Miller on nimittäin ikuistettu nousemassa tila-autoonsa varsin liikuttuneessa tilassa. Lontoon Groucho Clubilla vietetyn kostean illan jälkeen Sienne ei ollut päästä autoon ilman apua. Siirtyessään ravintolan ovelta autolle Sienna saikin tukea ystävälliseltä mieshenkilöltä. Katso kuvat tästä!

Viime aikoina Sienna Miller on ollut puheenaiheena myös sekavien mieskuvioidensa takia. Hän pokasi taannoin naimisissa olleen miehen, Balthazar Gettyn, jonka kanssa Siennä suuntasi pian yhteiselle lemmenlomalle. Sittemmin pariskunnan on jo väitetty eronneen ja palanneen taas yhteen.