Syöpä vei Big Brother -julkkiksen hiukset, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen televisiotähti Jade Goody tuli kansainvälisesti tunnetuksi varsin negatiivisissa merkeissä nimiteltyään rasistisesti intialaista kanssakilpailijaansa Shilpa Shettyä Britannian julkkisten Big Brother -kilpailussa. Tapauksen johdosta hänet häädettiin BB-talosta.

Taannoin Jade Goody nousi otsikoihin pitkästä aikaa myös muuten kuin rintojensa tai Big Brotherin ansiosta. Hänellä oli nimittäin surullista kerrottavaa terveydentilastaan sairastuttuaan syöpään. Vielä viime viikolla rantatunnelmissa iloisesti telminyt Goody on nyt kertonut sairaudestaan News Of The World -lehden haastattelussa.

Goody myöntää avoimesti, että tulee mahdollisesti kuolemaan syöpäänsä, mutta korostaa, ettei hän pelkää kuolemaa eikä pahanlaatuisen syövän aiheuttamia kipuja. Samalla lehdessä julkaistiin nyt myös ensimmäinen kuva tähdestä ilman hiuksia. Katso kuva tästä.

– Ihmiset tulevat kysymään miksi teen tämän? Miksi esittelen kaljua päätäni lehdessä? Haluan ihmisten näkevän minut tällaisena ensin lehdestä, jotta he voisivat saada ensireaktionsa kotona eivätkä minun edessäni. Sellainen olisi minulle – ja heille – liian rankkaa, Jade Goody kertoi lehdessä.