Bruce Springsteen esiintyy Ratinassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisrokkari Bruce Springsteen ja hänen The E Street Band -yhtyeensä saapuvat Suomeen kesäkuussa. Springsteen esiintyy tiistaina 2. kesäkuuta Tampereen Ratinan stadionilla.

Bruce Springsteenin uusi Working On A Dream -albumi julkaistaan Suomessa ensi viikon keskiviikkona. Kyseessä on Springsteenin 24. albumi ja siltä löytyy myös Golden Globe -gaalassa parhaana elokuvakappaleena palkittu The Wrestler. Biisi on samannimisestä elokuvasta, jota tähdittää niin ikään Golden Globella palkittu Mickey Rourke.

Edellisen kerran ”Pomo” nähtiin Suomessa viime heinäkuussa, kun mies esiintyi yhtyeineen Helsingin Olympiastadionilla kolmen tunnin mittaisessa konsertissa. Ennen viime kesää Bruce Springsteen oli vieraillut Suomessa vain kerran. Kesällä 2003 hän esiintyi loppuunmyydyllä Olympiastadionilla kahtena iltana peräkkäin. Nyt Bruce Springsteen tulee esiintymään Tampereen Ratinan stadionille, joka vakiinnutti viime kesänä paikkansa Suomessa stadionluokan konserttipaikkana.

Springsteenin tunnetuimpia kappaleita ovat rockin klassikoiksi kasvaneet Born In The U.S.A., Born To Run, Hungry Heart, Dancing In The Dark ja The Rising. Hänet on palkittu urallaan esimerkiksi 18 Grammyllä, kahdella Golden Globella ja yhdellä Oscarilla. Springsteenin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa kappaletta.