Amy Winehousen sekoilulle löytyi erikoinen selitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehousen Mitch-isä on viime aikoina joutunut usein selittelemään lehdistölle tyttärensä toilailuja. Nyt Mitch on joutunut tosissaan pistämään mietintämyssyn päähänsä keksiäkseen selityksen Amyn taannoiselle oudolle käytökselle St. Lucian lomakohteen viiden tähden hotellissa.

Useat mediat uutisoivat aiemmin tässä kuussa kuinka Winehouse aiheutti ihmetystä konttaamalla pitkin karibialaisen luksushotellin ravintolan lattiaa pyytäen samalla ravintolan asiakkailta alkoholia. Tuolloin huume- ja alkoholiriippuvuudestaan eroon yrittävän Winehousen kerrottiin yhä olevan pahasti alkoholiriippuvuutensa kourissa.

Selitys oli lopulta tätäkin huhua erikoisempi. Tyttärensä mainetta varjeleva Mitch-isä on nimittäin jälleen avautunut tiedotusvälineille ja kertonut, että kyseinen episodi ravintolassa johtui vain siitä, että Amy leikki hevosta. Miehen mukaan tilanteesta otetut kuvat tulkittiin mediassa väärin, Daily Telegraph -julkaisu kertoo.

– Ne oli otettu ennen kuin saavuin paikalle, mutta Amy sanoi, että hän vain piti hauskaa ja leikki olevansa hevonen, Winehousen isä selitteli lehdelle tyttärensä erikoista käytöstä.