Hiphop-tähti Akon ei tiedä omaa ikäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu senegalilais-amerikkalainen hiphop-tähti Akon, oikealta nimeltään Aliaune Thiam, on yllättänyt toimittajat paljastamalla ettei tiedä omaa ikäänsä.

Akonilla on kyllä olemassa virallinen syntymätodistus, mutta supertähden mukaan sen tiedot eivät välttämättä pidä paikkaansa. Mies kertoi todellisen syntymäpäivänsä olevan hämärän peitossa, mutta hänellä ei ole halua ryhtyä selvittämään asiaa.

– Se vain masentaisi minua. En halua saada tietää yhtäkkiä että olenkin luultua vanhempi. Sitten alkaisin vain miettiä lääkärintarkastuksia, vakuutuksia ja sen sellaisia. En halua sitä, Akon kertoi uutistoimisto AP:n haastattelussa.

– Afrikassa iällä ei ole merkitystä. Ihmiset eivät välitä siitä. Ihmiset välittävät iästään vain Euroopassa ja Amerikassa. Minä tunnen itseni 21-vuotiaaksi, Akon lisäsi.

Yhdysvalloissa syntynyt ja Senegalissa varttunut Akon on eri lähteiden mukaan iältään vähintään 25- ja korkeintaan 35-vuotias. Vuoden 2006 keväällä hän itse kertoi olevansa 25-vuotias, mutta Wikipedian mukaan Akon olisi syntynyt 16. huhtikuuta 1977, eli hän olisi 31-vuotias. Todellisesta iästä ei siis ole varmaa tietoa.