Lindsay Lohan kuihtui pelottavasti, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on laihtunut nopeasti normaalivartaloisesta ”kukkakepiksi”. Nyt tilanne on ainakin tuoreiden kuvien mukaan pahentunut entisestään.

Taannoin jo terveen kurvikkaalta näyttänyt Lindsay Lohan on nimittäin laihtunut edelleen vaarallisen nopeasti ja hän alkaa tällä hetkellä muistuttaa lähinnä luurankoa.

Tuoreissa kuvissa 22-vuotias Lohan nähdään shoppailemassa Ali-siskonsa kanssa. Supertähti on kuvien perusteella menettänyt jo huimasti painostaan, ja monet viihdejulkaisut epäilevätkin jo, että jotain vakavampaa on tekeillä. Lindsayn epäillään nyt sairastuneen uudelleen syömishäiriöön. Katso kuvat tästä.

Lohanilla on ollut painonsa kanssa ongelmia jo vuosia. Myös neljä vuotta sitten tähden epäiltiin sairastavan syömishäiriötä. Lohan onnistui sittemmin saamaan itselleen lisää kiloja, mutta viimeaikaisen hurjan laihtumisen perusteella tähdellä lienee jälleen jonkinlaisia ongelmia painonsa suhteen. Tämän lisäksi hänen ranteestaan on tuoreissa kuvissa bongattu naarmuja tai arpia.