Miss Pop 2008 -kisa alkoi – Jenni Vartiainen johtaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosittainen Suomen kauneimman naispopparin titteli, Miss Pop, on jälleen jaossa. Jenni Vartiainen johtaa äänestystä ja Anna Abreu kirii kakkostilalla.

Miss Pop on vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys Suomen kauneimmasta poptähdestä. Vuosittainen kilpailu järjestetään nyt seitsemännen kerran. Vuoden 2008 Miss Pop selviää helmikuun lopussa, kun yleisöäänestys päättyy. Äänestys on kaikille avoin ja siihen voi osallistua viihdelehti Staran verkkosivuilla.

Tällä hetkellä Miss Pop 2008 -äänestystä johtaa ylivoimaisesti Jenni Vartiainen, joka on voittanut kauneimman naispopparin tittelin myös vuosina 2003 ja 2007. Toisella sijalla on Emma-palkittu Anna Abreu ja kolmantena tuore Idols-tähti Anna Puustjärvi. Ääniä on annettu kolmessa päivässä lähes 4 000 kappaletta. Tilannetta voi seurata reaaliajassa verkossa.

Voit osallistua äänestykseen tästä!

Viime vuonna Miss Pop 2007 -tittelin vei tiukan kisan jälkeen Anna Abreun nenän edestä Jenni Vartiainen. Kolmanneksi sijoittui Kristiina Brask ja neljänneksi PMMP-tähti Paula Vesala.

Miss Pop -tittelin lisäksi viihdelehti Stara hakee tuttuun tapaan pian myös maan komeinta poptähteä, kun Mister Pop 2008 -äänestys alkaa maaliskuussa. Vuoden 2007 komeimmaksi kruunattiin viime vuonna Antti Tuisku, kun Nightwish-yhtyeen Tuomas Holopainen hävisi äänestyksen loppumetreillä. Kolmanneksi komein oli Fintelligens-yhtyeestä tuttu hiphop-tähti Elastinen.