BB-Niko Staralle: ”Jättäkää minut rauhaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman myötä suomalaisille tutuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, oli eilen otsikoissa Lahdessa sattuneen välikohtauksen takia. Hän kertoi Staralle olevansa kyllästynyt elämänsä käsittelyyn mediassa ja pyytää ihmisiä jättämään hänet rauhaan.

– Jos ihmiset vain tajuaisivat jättää minut rauhaan. Haluan tehdä työni, eli tässä tapauksessa juontokeikkani kunnialla. Niinkun tämän illan aikana tapahtui ja minut ja BB-Minna nähtiinkin lavalla selvinpäin. Myönnän että alkoholi ja ihmisten loputtomalta tuntuva mielenkiinto minua kohtaan eivät ole hyvä yhdistelmä, Niko kertoi Staralle.

Saarinen on yllättynyt Big Brother -ohjelman myötä saamastaan mediajulkisuudesta ja BB-Riston taannoisen vuodatuksen tapaan myös Niko toteaa joutuneensa tähän myllytykseen itsestään riippumattomista syistä. BB-kilpailijat eivät ole siis osanneet odottaa realitysarjan aikaansaamaa julkisuusrumbaa.

– Toivoisin ihmisten ymmärtävän, että olen joutunut minusta riippumattomista syistä moiseen myllytykseen ja se ei tule hetkeen loppumaan, elleivät ihmiset anna minulle tilaa elää omaa elämääni, Niko jatkaa.

– On säälittävää että ventovieraat ihmiset lähtevät viettämään baari-iltaa ravintolaan ja ainoa asia minkä he tekevät maanantaiaamun tullessa on, että antavat juoruvinkkejä eri medioille. Itse en koskaan toimisi näin vaikka todistaisin millaisen tilanteen tahansa, kenen tahansa ihmisen toimesta.

Uusimmat