BB-Risto katkerana: Big Brother tuhosi kaiken!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailusta tutuksi tullut ja talosta ensimmäisenä häädetty tamperelainen BB-Risto, eli Risto Kuoppala, ei ole tyytyväinen ohjelman aikaansaamaan julkisuuteen ja ohjelman jälkeisiin tapahtumiin.

Riston mukaan hänen lupaava uransa tyssäsi BB-kilpailuun ja samalla ohjelman tuoma julkisuus vei myös rahat, rakkauden ja toivon paremmasta elämästä. Kunnallisvaaleissa ehdokkaanakin taannoin ollut Risto kirjoittaa asiasta blogissaan otsikolla ”Maximus vitutus”.

– Minulla oli tulevaisuus ja ura nousujohteessa. Olin valmis tuote, joka tarvitsi vain näkyvyyttä. Luulin BB:n antavan sitä mitä tarvitsin, mutta en osannut odottaa, että BB manipuloi sitä kuvaa ihmisestä niin paskaan suuntaan kun mitä se minusta antoi ulos, ja näin tuote on nyt toistaiseksi pilalla, Risto valittelee.

– Kohta alkaa tuntua, että BB oli suurin virheeni ikinä. Sen jälkeen mikään ei ole mennyt hyvin… Tällä hetkellä minulla ei ole töitä, ei rahaa, ei rakkautta eikä toivoa paremmasta elämästä. Parin kuukauden vuokrat rästissä, lainat painaa niskaan ja jouduin pistään toimaantulohakemuksen sossuun vireille.. jeah.. hienosti menee.

Ristolta ei heru kiitosta myöskään ohjelman tuotantoyhtiölle tai televisiokanaville. Big Brother ottaa Riston mukaan kaiken irti kilpailijoista ja jättää ohjelman jälleen nämä oman onnensa nojaan.

Big Brotherin isäntäyritys Metronome ja Sub tai edes Maikkari eivät ole osoittaneet mitään kiinnostusta minuun ja kykyihini.. Surullista. Kai tarttis olla homoseksuaali tai muuten sekasin, että niitä kiinnostaisi (no offence niko ja ade), Risto kirjoittaa.

– Eli toisinsanoen BB ottaa rahat irti asukkaista ja kun oot ovesta ulos niin sulle annetaan rahaa sen verta käteen, että sillä maksaa melkein vuokran ja sit oot omillas. Kiitti vatusti.