Teinitähti Emma Watson: ”En deittaile julkkiksia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvien myötä upporikkaaksi supertähdeksi tullut Emma Watson kiinnostaa varmasti monia nuoria miespuolisia supertähtiä. Treffipyyntöjä on kuitenkin ilmeisen turha ainakaan vielä lähetellä, sillä Emma kertoo, etteivät julkkikset kiinnosta häntä.

Noin yhdentoista miljoonan omaisuuden ansainnut Emma Watson haluaa pitää itsensä erossa Lindsay Lohanin ja Drew Barrymoren kaltaisista Hollywood-tähdistä, jotka tehtailevat kohuotsikoita. Hän kiittääkin ystäväpiiriään siitä, että hän elää yhä suhteellisen normaalia teinitytön elämää.

– Minulla on ollut sama ystäväpiiri ala-asteelta saakka ja se on pelastanut minut. Ihmiset, joiden kanssa olen käynyt treffeillä ovat olleet ystävien ystäviä. Tulen tuskin menemään treffeille kenenkään tunnetun tähden kanssa. En vain voi tehdä sellaista, Emma kertoi Daily Mirror -lehdelle.

– En pidä itseäni lainkaan julkkiksena. En mahdu siihen muottiin. Pelkäänpä, että ihmisillä on käsitys, että minä olen jotain mitä en todellisuudessa ole. Olen vasta löytämässä itseäni ja yritän elää mahdollisimman normaalia elämää ja olla mahdollisimman normaali.

Stara tapasi Emma Watsonin äskettäin Los Angelesissa. Lue tähden haastattelu tästä.

Uusimmat