Nännit aiheuttavat päänvaivaa Scarlett Johanssonille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijätär Scarlett Johansson viettää parhaillaan pitkää lomaa kuvauksista, mutta esiintyy kuitenkin uusien elokuviensa markkinointitilaisuuksissa. Nyt hän on paljastanut ihmettelevänsä miesten nännejä.

Tämän hetken kuumin elokuva Hollywoodissa on He’s Just Not That Into You, jonka ensi-iltaa juhlittiin näyttävästi maanantaina Hollywood Boulevardin Kiinalaisessa teatterissa. Scarlett Johansson on mukana elokuvassa. Hän totesi taannoin lehtihaastattelussa ihmettelevänsä suuresti miesten nännejä ja niiden tarkoitusta.

– Yksi asia mitä en voi ymmärtää on miesten nännit. Mikään muu osa miehen vartalossa ei ihmetytä minua kuten nännit. Miksi heillä on nännit? Siis todellakin, miksi? Sillä täytyy olla jotain tekemistä kromosomi x:n kanssa, Scarlett ihmetteli Chicago Sun Times -lehdelle.

Scarlett Johansson avioitui viime vuoden syyskuussa miehensä Ryan Reynoldsin kanssa salaisessa hääseremoniassa.

Uusimmat