Teinitähti Miley Cyrus rasismiskandaalin keskellä, katso kohukuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva teinitähti Miley Cyrus on jälleen päätynyt kohun keskipisteeksi. Tällä kertaa aiheena on kotibileissä otettu valokuva, jossa Mileyn väitetään pilkkaavan aasialaisia.

Kyseisessä kuvassa 16-vuotias Miley nähdään poikaystävänsä Justin Gastonin ja muutaman muun ystävänsä kanssa. Yksi heistä on aasialainen ja muut kuvan nuoret vaikuttavat pilkkaavan ”vinosilmää”. Miley venyttää kaiken lisäksi silmiään käsin vinoiksi.

Kuvasta on nyt noussut kova meteli, kun teinitähteä syytetään sen perusteella rasismista. Katso kuva tästä! Nyt Miley Cyrus on kommentoinut kuvaa ja todennut tehneensä vain hassuja ilmeitä.

– Olen kuullut, että jotkut ihmiset ovat pahoittaneet mielensä kuvasta, jossa teen ystävieni kanssa hassuja ilmeitä. Olen pahoillani jos joku on irroittanut kuvan asiayhteydestä ja kokenut sen loukkaavana, Miley Cyrus kirjoitti blogissaan.

Samalla hän kiisti jyrkästi olevansa rasisti ja pilkkaavansa kenenkään rotua. Selitys ei ole kuitenkaan tyydyttänyt aasialaisten oikeuksia ajavaa järjestöä.

– On vaikea kuvitella sellaista asiayhteyttä, jossa kuva olisi ok. Se on hyökkäävä. Hänen tulisi olla roolimalli nuorille naisille, Karen Narasaki kommenroi Celebuzz-sivustolle.