Mel B:n lapsen isä varmistui – oikeus määräsi miljoonien elatusavut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveistä tunnetuksi tullut ja sittemmin menestyksekkäästi julkkisuraa Yhdysvalloissa tehnyt Melanie ”Mel B” Brown sai lähes kaksi vuotta sitten lapsen näyttelijä Eddie Murphyn kanssa. Nyt oikeus on tuominnut Murphyn maksamaan spaissarille miljoonia.

Puolen vuoden ajan vuonna 2006 seurustelleen parin oikeuskiista on nyt päättynyt ja tuomioistuin määrännyt Eddie Murphyn maksamaan Angel Iris -tyttärestä peräti 7,5 miljoonan euron elatusavut. Kuukausikorvaukseksi tulee lähes 40.000 euroa, sillä Murphy maksaa elatusapua siihen saakka, kunnes tytär on 18-vuotias, News Of The World uutisoi.

47-vuotias Eddie Murphy ja 33-vuotias Melanie Brown kiistelivät oikeudessa muiden muassa siitä kuka on lapsen isä. Lopulta DNA-testi vahvisti, että lapsi on Murphyn. Tuomioistuin määräsi samalla Murphylle tapaamisoikeuden tyttäreensä. Muut kiistaan liittyvät asiat pari sopi oikeuskäsittelyn ulkopuolella, eikä kumpikaan ole halukas kommentoimaan tuloksia.