Skandaali: Madonnan uusi rakas kiinni steroideista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonna erosi taannoin aviomiehestään Guy Rutchiesta. Sittemmin hänet on yhdistetty pariinkin mieheen, mutta erityisesti amerikkalaiseen baseball-pelaaja Alex Rodrigueziin. Nyt uusi mies on kuitenkin joutunut vaikeuksiin.

New York Yankeesin riveissä pelaava Alex Rodriguez on tuoreimpien väitteiden mukaan jäänyt kiinni anabolisten steroidien käytöstä. Sports Illustrated -lehden saamien tietojen mukaan hänen testituloksensa on osoittautunut positiiviseksi jo vuonna 2003, mutta asia on pidetty salassa.

Samana vuonna hän sai eniten kunnareita tehneen pelaajan tittelin pelatessaan tuolloin Texas Rangersien riveissä. Rodriguez ei suostunut kommentoimaan tietoja lehdelle. Aiemmin hän on todennut olevansa Madonnan kanssa vain ystävä, mutta samoihin aikoihin hän erosi vaimostaan Cynthiasta.

Uusimmat