Lippupiste munasi jälleen – Madonna sai palvelun nurin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan elokuun Suomen konsertin tänään alkanut lipunmyynti kaatoi jälleen Lippupisteen järjestelmät. Palvelun kaatui heti lipunmyynnin alettua aamuyhdeksältä.

Lippupisteen verkkosivusto kaatui heti. Kun sivu lopulta aukeni joillekin asiakkaille kello 10.30, oli sivustolla vain ilmoitus ”Osta liput MADONNA konserttiin. Myynti alkaa ma 9.2. klo 9:00”. Varsinaiselle varaussivustolle oli turha edes yrittää päästä läpi.

Madonnan konserttilippuja oli kaatuneen verkkopalvelun lisäksi myynnissä myös puhelinmyynnissä ja R-kioskeilla. Puhelinmyynti ruuhkautui kuitenkin niin pahasti, ettei läpi päässyt ja R-kioskeillakin oli vaikeuksia päästä varausjärjestelmään. Kioskeilla oli lisäksi myynnissä vain huonoimpien paikkojen lippuja, mikä oli omiaan pahentamaan tilannetta.

Lippupiste mokasi lipunmyynnin edellisen kerran vain pari viikkoa sitten ja yhtiö ilmoitti perjantaina korjanneensa tekniset ongelmat. Toisin kuitenkin kävi. Madonna esiintyy Helsingin Jätkäsaaressa. 6. elokuuta.

Uusimmat