Supermalli Heidi Klum rohkeissa alastonkuvissa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaissyntyinen supermalli Heidi Klum ei ole viime vuosina poseerannut enää kovinkaan rohkeissa kuvissa, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

Heidi Klum nähdään nimittäin GQ-lehden saksalaisen version maaliskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla rohkeissa, mutta tyylikkäissä, alastonkuvissa. Katso kuvat tästä! Aivan heti kuvista ei uskoisi, että supermallilla on kolme lasta.

Beverly Hillsissä nykyisin asuvan 35-vuotiaan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin toissa vuonna. Lisäksi hän oli taannoin mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheisessa pelissä ja juontaa Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.

Uusimmat