Suosikkiartisti Duffy jättää musiikkityylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Mercy-kappaleensa merkeissä myös Suomen radioaalloilla tunnetuksi tullut brittiartisti Duffy on päättänyt tehdä radikaalin päätöksen ja vaihtaa yllättäen musiikkityyliään.

Amy Winehousen musiikkia mukaillut Rockferry-esikoislevyn retrotyyli saa nyt väistyä tähden toisella soololevyllä, vaikka juuri tuo linjaus teki hänestä kansainvälisen supertähden. Asiasta uutisoineen Daily Star -lehden mukaan uudeksi musiikkilinjaksi on tulossa Mariah Careyn tyylinen r&b-vaikutteinen linja.

– Duffyllä on nyt ympärillään tiimi, joka on hyvin tietoinen siitä, että hän on noussut tähdeksi 60-luvun tyylillä, mutta he ovat nyt jo suunnittelemassa toista albumia. Duffy on itse kiinnostunut kokeilemaan Mariah Careyn tai Christina Aguileran tyyliä. Duffy on nyt vakiinnuttanut paikkansa, joten hänellä on nyt myös varaa kokeilla uusia juttuja, sisäpiiristä kerrottiin lehdelle.

Duffyn Rockferry palkittiin sunnuntaina Los Angelesissa järjestetyssä Grammy-gaalassa viime vuoden parhaana poplevynä.

Uusimmat