Eminem palasi listoille ovet paukkuen – ennätys rikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Eminem on tekemässä paluuta pitkän tauon jälkeen. Hänen paluunsa näyttäisi olevan odotettu, sillä paluusingle rikkoi heti ennätyksiä. Edellisen kerran Eminem oli listaykkösenä seitsemän vuotta sitten.

Vain digitaalisena julkaistu single Crack A Bottle on nyt noussut Yhdysvaltojen singelistan ykköseksi, mikä on hieno saavutus pelkältä digijulkaisulta. Ensimmäisellä viikollaan single ei siihen kuitenkaan kyennyt, sillä single oli listalla jo viime viikolla. Silloin julkaisun sijoitus oli vain 78.

Toisella viikolla fanit kuitenkin löysivät Eminemin ja singleä myytiin viikon aikana digitaalisesti 418.000 kappaletta, mikä on kaikkien aikojen ennätys. Edellistä latausennätystä pitivät hallussaan T.I. ja Rihanna yhteisbiisillään Live Your Life, jota myytiin viikossa 335.000 kappaletta.

Eminemin edellinen ykkössingle oli vuonna 2002 julkaistu Lose Yourself, joka vietti ykköspaikalla peräti kaksitoista viikkoa. Uudella singlellä ovat vierailemassa 50 Cent ja Dr. Dre.

Uusimmat