Halusivat Jennifer Lopezin pyllyn – nyt hengenvaarassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi amerikkalaisnaista taistelee tällä hetkellä elämästään teho-osastolla, koska he halusivat takapuolensa näyttävän samalta kuin latinotähti Jennifer Lopezilla.

30-vuotias Andrea Lee ja hänen ystävänsä 33-vuotias Zakiya Teagle tilasivat viime kuussa Tampassa, Floridassa, toimivalta lääkäriltä operaation, jossa he ottivat ”täydennystä” takapuoliinsa tehdäkseen pakaroistaan muhkeammat. Operaatio meni kuitenkin pahasti pieleen ja molemmat taistelevat parhaillaan hengestään teho-osastolla.

Viranomaisten mukaan naisiin ruiskutettiin turvallisen Hydrogel-silikonin sijaan mitä ilmeisimmin teollisuudessa käytettävää tavallista silikonia, mikä aiheutti molemmille vakavan myrkytyksen ja sisäelinten vaurioita. Operaation johdosta Andrea Leen maksa, munuaiset ja keuhkot lopettivat toimintansa ja Teaglen vauriot ovat yhtä laajat.

Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan naiset operoinut 32-vuotias Sharhonda Lindsay ei ole oikea lääkäri, eikä hänellä ole alan tutkintoja tai lupia. Kaiken lisäksi hän suoritti operaatiot kotonaan ja sekoitti naisten pakaroihin ruiskutetut aineet Tupperware-astiassa. Pakosalla oleva Lindsay on nyt etsintäkuulutettu. Naisten ystävien mukaan molemmat maksoivat naiselle 300 euroa saadakseen samanlaisen takapuolen kuin Jennifer Lopezilla.

Uusimmat