Conan O’Brien lähtee – Jimmy Fallon tilalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suosituksi noussut ja Suomi-ystävänä tunnetuksi tullut televisioisäntä Conan O’Brien jättää pian paikkansa Late Night -ohjelman ohjaksissa. New Yorkissa kuvattavan ohjelman uudeksi isännäksi tulee Jimmy Fallon, joka on nyt päässyt ensimmäisen kerran kokeilemaan uutta studiotaan.

Conan O’Brien siirtyy Jay Lenon paikalle Yhdysvaltojen suosituimman keskusteluohjelman isännäksi. Tähän saakka ohjelmaa on kuvattu Los Angelesin Burbankissa, mutta vallanvaihdoksen myötä studio vaihtaa paikkaa ja jatkossa ohjelmaa kuvataan Burbankin naapurissa sijaitsevalla Universal Studios -alueella. Conan on käynyt esikuntineen jo pari kertaa tutustumassa uusiin studiotiloihin.

Kovasti odotettu vallanvaihto ei tule kuitenkaan tapahtumaan aivan vielä, sillä Jimmy Fallon istuu ensimmäisen kerran O’Brienin tuoliin kuvauksissa vasta 2. maaliskuuta. Sporttinen 34-vuotias näyttelijä kertoi New Yorkin muotiviikkojen lehdistötilaisuudessa olevansa innoissaan uudesta pestistään ja kirjoittavansa jo nyt materiaalia ensimmäisiin lähetyksiinsä.

Uusimmat