Duffy räväytti kuumassa asussa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian menestyksekkäimpien artistien joukkoon vauhdilla noussut Duffy  työstää parhaillaan seuraavaa albumiaan ja keikkailee ahkerasti. Yleensä tähti on totuttu näkemään julkisesti lähinnä vain konservatiivisissä asuissa, mutta ystävänpäivänä neitokaisen look oli toinen.

24-vuotias tuore Grammy-voittaja esiintyi ystävänpäivänä Lontoossa sijaitevalla G.A.Y. -klubilla ja yllätti fanit esiintymällä mustassa ihonmyötäisessä minimekossa, piikkikorkoisissa mustissa kengissä ja räväkässä pinkissä peruukissa. Katso kuvat tästä.

Duffy ei ole tainnut miesmuistiin – tai ehkä jopa koskaan – esiintyä julkisesti näin räväkässä asussa. Hän käväisi toissaviikolla noutamassa Grammy-pystinsä Los Angelesista ja ilmeisesti Yhdysvaltojen reissulta jäi käteen muutakin kuin arvostettu musiikkipalkinto viime vuoden parhaasta poplevystä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat