Hilary Duff hehkuu upeana punaisessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien teinitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja Hilary Duff on parhaillaan vahva ehdokas osittain tositapahtumiin perustuvan uuden Barely Legal -nimisen televisiosarjan tähdeksi.

Poptähtenäkin suhteellisen menestyksekästä uraa tehnyt Hilary Duff seurustelee nykysin NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa. Nyt Hilary on osallistunut At Heart Truth Red Dress Show -julkkisjuhlaan, jonka teemana oli tapahtuman nimen mukaisesti punainen. Katso kuvat tästä!

Alkanut vuosi on 21-vuotiaalle Hilarylle harvinaisen kiireinen, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight!

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat