Hilary Duff hehkuu upeana punaisessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien teinitähtenä Lizzie McGuire -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja Hilary Duff on parhaillaan vahva ehdokas osittain tositapahtumiin perustuvan uuden Barely Legal -nimisen televisiosarjan tähdeksi.

Poptähtenäkin suhteellisen menestyksekästä uraa tehnyt Hilary Duff seurustelee nykysin NHL-pelaaja Mike Comrien kanssa. Nyt Hilary on osallistunut At Heart Truth Red Dress Show -julkkisjuhlaan, jonka teemana oli tapahtuman nimen mukaisesti punainen. Katso kuvat tästä!

Alkanut vuosi on 21-vuotiaalle Hilarylle harvinaisen kiireinen, sillä hän on televisiosarjan lisäksi mukana neljässä tänä vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa. Hänet voi nähdä muiden muassa elokuvissa Safety Glass, Greta ja Stay Cool sekä kuulla ääniroolissa elokuvassa Foodfight!

Uusimmat