Jessica Alba oli saada televisiotähden nimen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Holywood-tähti Jessica Alba on paljastanut, että alunperin hänen vanhempansa aikoivat antaa hänelle aivan toisen nimen. Jessica oli nimittäin alunperin määrä nimetä Charlien Enkelit -sarjasta tutun televisiotähti Farrah Fawcettin mukaan.

Fawcett on kuitenkin blondi ja vanhemmat tulivat Jessican syntymän jälkeen siihen lopputulokseen, ettei tummaverikköä voi sittenkään nimetä blondin mukaan. Jessican Catherine-äiti on vaaleaverikkö, joten hän oli varma siitä, että hänen tyttärensä olisi myös blondi. Jessica kertoi asiasta Elle-lehden haastattelussa.

– Se tuntuu oudolta. Nimesi voi todellisuudessa määritellä kuka olet. Kun minä synnyin, nimekseni oli määrä tulla Farrah Dawn. Äitini näytti Farrah Fawcettilta, joten hän oletti tyttärensä näyttävän samalta. Sitten synnyin tummatukkaisena, joten isäni piti raaputtaa nimi pois syntymätodistuksestani, Jessica Alba kertoi.

Uusimmat