Paris Hilton kiistää osallisuutensa Rihannan tapaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Chris Brownin ja Rihannan toissaviikkoisen pahoinpitelyn jälkipyykkiä puidaan edelleen päivittäin Hollywoodissa. Nyt myös Paris Hilton on sotkettu mukaan asiaan.

Viime viikolla levinneiden huhujen mukaan Paris Hilton olisi lähettänyt Chrisille tekstiviestin, josta riita alkoi. Rihanna on vahvistanut Chrisin saaneen nimeltä mainitsemattomalta naiselta tekstiviestin, jossa miehelle ehdotettiin intiimiä tapaamista. Hilton on kuitenkin kiistänyt jyrkästi olevansa kyseisen viestin takana.

Monien muiden naistähtien lisäksi myös Paris Hilton nähtiin keskustelemassa Chris Brownin kanssa hieman ennen kuin pariskunnan riitely alkoi Pre-Grammy-juhlissa lauantai-iltana. Rihanna ja Chris poistuivat juhlista kesken illan ja pian sen jälkeen Chris sai tekstiviestin, joka sai Rihannan mustasukkaiseksi lähes kohtalokkain seurauksin.

Parisin mukaan hän tervehti Chrisiä aivan normaalisti, eikä heidän välillään tapahtunut mitään muuta. Ennen Hiltonia myös laulajat Leona Lewis ja Keisha Chante ovat kiistäneet osallisuutensa tapahtumiin.

Uusimmat