Paris Hilton muutti Amy Winehousen naapuriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon hyytävässä talvikelissä äskettäin kesävaatteissa viilettänyt seurapiirimiljonääri Paris Hilton ihastui reissullaan Britanniaan ja Lontooseen siinä määrin, että on nyt ostanut sieltä luksusasunnon.

Los Angelesissa asuvan Hiltonin uusi Lontoon kaupunkiasunto sijaitsee vain kivenheiton päässä brittipoppari Amy Winehousen asunnosta. Miljonääri maksoi trendikkäällä Camdenin alueella sijaitsevasta lukaalistaan noin kolme miljoonaa euroa. Hilton asuu Lontoossa parhaillaan Paris Hilton’s British Best Friend -realityohjelmansa kuvausten ajan.

Asuntoa ei ole kuitenkaan hankittu tilapäiseksi, sillä Sunday Mirror -lehden mukaan Paris Hilton suunnittelee teettävänsä siellä noin 250.000 euron remontin. Hilton aikoo viettää jatkossa paljon aikaa Lontoossa ja hän haluaa myös majoittaa asuntoonsa Lontoossa vierailevia ystäviään.

Naapurustossa asuu Amy Winehousen lisäksi myös monia muita tunnettuja tähtiä, kuten Girls Aloud -yhtyeen laulaja Sarah Harding ja Blur-yhtyeen tähti Graham Coxon.

Uusimmat