Paris Hilton räppää uudella levyllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toista levyään parhaillaan työstävä seurapiirimiljonääri Paris Hilton on vaihtanut musiikkilinjaansa. Hiltonin oman Heiress Records -yhtiön tuottaman albumin julkaisija on vielä hakusessa, mutta itse levy alkaa olla jo valmis.

Vuonna 2006 julkaistun ja neitokaisen omaa nimeä kantaneen esikoisalbumin seuraajalla tullaan kuulemaan kevyen purkkapopin lisäksi myös hiphopia. In Touch -lehden mukaan Hilton räppää levyllä yhdessä Simon Rexin kanssa.

Paris kertoi jo vuosia sitten lehdelle haluavansa tehdä yhteistyötä kyseisen hiphop-artistin kanssa, mutta yhteistyö ei toteutunut vielä esikoislevyllä, jonka tunnetuin kappale on Stars Are Blind. Hilton on paljastanut kirjoittaneensa itse kaikki toisen albuminsa kappaleet.

– Kirjoitin itse jokaisen kappaleen, joten levy kertoo paljolti omasta elämästäni. Siitä tulee todella erilainen kuin ensimmäisestä levystäni, Paris Hilton kertoi lehdelle Grammy-juhlien jatkoilla.

Uusimmat