Suosikkisarja Frendit saamassa sittenkin jatkoa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin sitcom-televisiosarjoihin takavuosina lukeutunut Frendit voi saada jatkoa, vaikka sarjan tähdet ovatkin jo aiemmin kiistäneet sen olevan mahdollista. Jennifer Aniston on nyt paljastanut harkitsevansa vielä yhtä Frendit-jaksoa.

Sarjan tähdistä Lisa Kudrow ja Courteney Cox ovat jo aiemmin ilmoittaneet olevansa mukana mikäli Frendit palaisivat vielä yhteen. Nyt joukkoon on liittymässä myös Jennifer Aniston, jonka mukaan yhden paluujakson tekeminen ”ei ainakaan sattuisi kovin paljon”.

Aniston kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa käyneensä jo muistelemassa menneitä myös suosikkisarjan lavasteissa Warner Brosin studioilla, jossa myös Generesin ohjelma kuvataan. Jennifer kertoi nähneensä lavasteet edellisen kerran vuonna 2004, kun sarjan viimeinen jakso kuvattiin.

Uusimmat