13-vuotias diskattiin Miss Tampere -kisasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteisen Miss Tampere -kilpailun finalistit julkistettiin pari päivää sitten, mutta tarkkasilmäiset saivat hieraista silmiään kilpailijoiden tietoihin tutustuessaan.

Kilpailun nuorin oli nimittäin vasta 13-vuotias pikkutyttö, joka poseerasi kuvissa vanhempien kilpailijoiden kanssa bikineissä. Asiasta syntyi kohu, joka on nyt johtanut nuoren kilpailijan diskaamiseen kilpailusta. Miss Tampere -kisaa järjestävän Suomen Europe Fashionin edustaja Tea Sillanpää kertoi asiasta tänään Aamulehdessa.

– Tässä on nyt kiireessä tapahtunut ikävä erehdys. Hän ei ollut laittanut syntymäaikaansa henkilötietolomakkeeseen. Ei 13-vuotias voi olla missikisassa, vaikka kuinka itse haluaisi. Senhän ymmärtää jokainen, Sillanpää kertoi lehdelle.

Miss Tampere -kilpailun järjestää mallitoimisto Suomen Europe Fashion ja kaupunkilehti Tori. Miss Tampere valitaan 27. helmikuuta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat