13-vuotias diskattiin Miss Tampere -kisasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perinteisen Miss Tampere -kilpailun finalistit julkistettiin pari päivää sitten, mutta tarkkasilmäiset saivat hieraista silmiään kilpailijoiden tietoihin tutustuessaan.

Kilpailun nuorin oli nimittäin vasta 13-vuotias pikkutyttö, joka poseerasi kuvissa vanhempien kilpailijoiden kanssa bikineissä. Asiasta syntyi kohu, joka on nyt johtanut nuoren kilpailijan diskaamiseen kilpailusta. Miss Tampere -kisaa järjestävän Suomen Europe Fashionin edustaja Tea Sillanpää kertoi asiasta tänään Aamulehdessa.

– Tässä on nyt kiireessä tapahtunut ikävä erehdys. Hän ei ollut laittanut syntymäaikaansa henkilötietolomakkeeseen. Ei 13-vuotias voi olla missikisassa, vaikka kuinka itse haluaisi. Senhän ymmärtää jokainen, Sillanpää kertoi lehdelle.

Miss Tampere -kilpailun järjestää mallitoimisto Suomen Europe Fashion ja kaupunkilehti Tori. Miss Tampere valitaan 27. helmikuuta.

Uusimmat