Benjamin Button -tähti Cate Blanchett miljoonien nuoltavana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monipuolisista ja rohkeista rooleistaan viime aikoina ylistetty ja tuoreen Vanity Fair -lehden kannessa Annie Leibovitzin valokuvissa poseeraava näyttelijätär Cate Blanchett on pian kirjaimellisesti miljoonien ihmisten huulilla.

Benjamin Buttonin uskomaton elämä -elokuvassa Suomessakin lähiaikoina nähtävä Hollywood-tähti saa nimittäin oman nimikkopostimerkkinsä Australiassa. Näyttelijä on itse asiasta varsin innoissaan.

– Voin tuskin odottaa, että miljoonat ihmiset tulevat nuolemaan minua, Cate Blanchett naureskeli OK!-lehden mukaan.

Cate Blanchett ei ole ainoa, joka saa kuvansa kengurumaan postimerkkiin. Näyttelijöihin keskittyvässä uudessa merkkisarjassa ovat mukana hänen lisäkseen myös Nicole Kidman, Russell Crowe, Geoffrey Rush ja Batman-tähti Heath Ledger.

Uusimmat