Benjamin Button -tähti Cate Blanchett miljoonien nuoltavana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monipuolisista ja rohkeista rooleistaan viime aikoina ylistetty ja tuoreen Vanity Fair -lehden kannessa Annie Leibovitzin valokuvissa poseeraava näyttelijätär Cate Blanchett on pian kirjaimellisesti miljoonien ihmisten huulilla.

Benjamin Buttonin uskomaton elämä -elokuvassa Suomessakin lähiaikoina nähtävä Hollywood-tähti saa nimittäin oman nimikkopostimerkkinsä Australiassa. Näyttelijä on itse asiasta varsin innoissaan.

– Voin tuskin odottaa, että miljoonat ihmiset tulevat nuolemaan minua, Cate Blanchett naureskeli OK!-lehden mukaan.

Cate Blanchett ei ole ainoa, joka saa kuvansa kengurumaan postimerkkiin. Näyttelijöihin keskittyvässä uudessa merkkisarjassa ovat mukana hänen lisäkseen myös Nicole Kidman, Russell Crowe, Geoffrey Rush ja Batman-tähti Heath Ledger.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat