Black Eyed Peas -tähden veli ammuttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hiljaiseloa viettäneen Black Eyed Peas -yhtyeen jäsen Apl.de.ap, oikealta nimeltään Allan Pineda Lindo, sai taannoin suru-uutisen kuullessaan veljensä kuolleen.

34-vuotiaan artistin 21-vuotias pikkuveli Joven Pineda Deala sai surmansa ampumavälikohtauksessa 3. helmikuuta. Hän menehtyi päähän osuneen luotiin. Välikohtaus tapahtui Daily Mail -lehden mukaan veljesten kotikaupungissa Angeles Cityssä, Papangassa, Filippiineillä.

Viranomaisilta saatujen tietojen mukaan ampuja on edelleen tavoittamatta eikä hänen henkilöllisyydestä ole tietoa. Tutkimukset jatkuvat kuitenkin edelleen.

Vuonna 1998 esikoisalbuminsa julkaissut Black Eyed Peas tunnetaan lukuisista listahiteistään. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muiden muassa Where Is The Love?, Hey Mama, My Humps ja Don’t Phunk With My Heart. Yhtyeen tuorein levy on julkaistu kolme vuotta sitten.

Uusimmat