Harry Potter -tähden baari-ilta loppui lyhyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvista tunnetuksi tullut näyttelijä Daniel Radcliffe on työskennellyt jo jonkin aikaa Lontoon West Endin lisäksi myös New Yorkissa. Yhdysvaltojen ikärajat ovat kuitenkin rajoittaneet 19-vuotiaan miljonäärin juhlimista.

– Ensimmäisenä New Yorkin iltanamme lähdimme ulos ja olin että ”Jeah, nyt juhlitaan!”. Sitten myöhemmin olin, että ”Ikäraja on mikä?” Radcliffe naureskeli Us Weekly -lehden mukaan.

Kotimaassaan Britanniassa Radcliffe on jo täysi-ikäinen, mutta Yhdysvalloissa anniskelun ikäraja on 21 vuotta, joten Daniel saa odottaa vielä pitkään viettääkseen ystäviensä kanssa kosteita ravintolailtoja rapakon takana.

Broadwayllä parhaillaan esiintyvä Radcliffe on saanut New Yorkin tunnetusti skeptisiltä kriitikoilta ja katsojilta esityksestään hyvät arvostelut, mutta siitä huolimatta lippukassa ei ole kilissyt odotetusti. Näytelmää on jouduttu esittämään jopa puolityhjille katsomoille.

Equus keräsi vuonna 2007 Lontoon West Endissä pyöriessään hyvin lipputuloja, ja pelkästään ennakkomyynti oli noin kolme miljoonaa euroa. Koko kausi oli tuolloin loppuunmyyty.

Uusimmat