Mikkoset taas televisioon – katsojat voivat lopettaa ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutamia viikkoja sitten suuren mediakohun kärjekkäillä kommenteillaan aikaan saanut Nina Mikkonen ja hänen miehensä Timo T.A. Mikkonen nähdään pian televisiossa omassa ohjelmassaan. Katsojat saavat kuitenkin äänestää julkkistyrkyn pariskunnan halutessaan pois ruudusta.

Nelosella nähdään lauantaina 7. maaliskuuta ohjelma Mikkosten maailma, jossa Nina ja Timo T.A. Mikkonen perheineen avaa kotinsa ovet koko kansalle. Ohjelmassa nähdään vanhempien lisäksi myös pojat Mikael ja Matias sekä Hurja-koira ja Hessu-kissa. Nina Mikkonen on omasta ohjelmastaan innoissaan.

– Koska perheeseemme on kohdistunut runsaasti julkisuutta, kiinnostusta ja paineita perheenäidin roolin ympärillä käydyn keskustelunavauksen jälkeen, haluan olla itse kertomassa perheemme tarinaa, Mikkonen kertoo ohjelman lehdistötiedotteessa.

Tiedotteen mukaan ohjelmassa seurataan Mikkosten perheen arkipäivää sekä kuullaan heidän mielipiteitään ja kannanottojaan ajan ilmiöihin. Mikkoset muun muassa lukevat sanomalehtiä tuoreeltaan ja ottavat kantaa päivänpolttaviin aiheisiin.

– Suomi olisi paljon tylsempi paikka ilman Mikkosia, sillä he synnyttävät hyödyllistä keskustelua tärkeistä asioista. Itseäni kiinnostaisi kuulla, mitä mieltä Nina Mikkonen on esimerkiksi uusavuttomuudesta, liikalihavuudesta tai päihdeäitien lasten pakkohuostaanotoista, Nelosen ohjelmapäällikkö Mikko Silvennoinen kertoi.

Katsojat päättävät ohjelman jatkosta. Ensimmäinen ohjelma nähdään Nelosella lauantaina 7. maaliskuuta kello 19.00. Tämän jälkeen katsojat päättävät puhelinäänestyksellä, haluavatko he nähdä lisää Mikkosten maailmaa. Jos katsojat tekevät myönteisen päätöksen, ohjelmaa seuraa tänä keväänä nähtävä kokonainen ohjelmasarja.

Uusimmat