The Prodigy – Omen

Singlet · Stara.fi

Konemusiikin uusia suuntaviivoja 1990-luvun alussa luonut brittibändi The Prodigy tekee nyt paluun uudella Omen-singlellään, joka on samalla ensimmäinen singlelohkaisu 25. helmikuuta julkaistavalta Invaders Must Die -albumilta.

Vuosien ”harharetkien” jälkeen yhtye palaa nyt Experience-debyyttilevynsä klassisille linjoille, sillä uusi single sisältää monia läpimurtolevyltä tuttuja elementtejä jo ensimmäisistä sekunneista saakka. Palaaminen juurille on siis ollut päällimmäisenä uudessa tuotannossa.

Uuden Omen-kappaleen ylivoimaisena koukkuna toimii muiden muassa Out Of Space -biisin teemaa mukailevasta synariffistä, joka muodostaakin kappaleen varsinaisen hittipotkun. Muutenkin kappale muistuttaa monin tavoin tuota vuonna 1992 julkaistua konemusiikin klassikkoa. Toki uuden kappaleen yleinen soundimaailmakin hipoo kaikin puolin täydellisyyttä, mikäli yhtyeen aikaisemman tuotannon perussoundi miellyttää korvaa.

Kokonaisuutena Omen on todella hieno kappale, jollaista yhtyeeltä on odotettu jo yli kymmenen vuoden ajan. Tämä single antaa odottaa tulevalta paluulevyltä todella paljon. Toivottavasti albumi täyttää suuret odotukset. Singlellä on mukana kappaleesta Herve’s End Of The World Remix, Noisia Remix ja lisäkappaleena Invaders Must Die – Chase And Status Remix.

Pisteet 5/5

Uusimmat