Lady GaGa: Haluan tehdä musiikkia ja nu**ia tuntemattomia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman mielenkiintoisimpiin tähtiin lukeutuu tällä hetkellä Lady GaGa, jonka ura on lähtenyt yhden hitin voimin uskomattomaan nousuun ympäri maailmaa. Hänen Just Dance -kappaleensa on edelleen yksi soitetuimmista hiteistä Yhdysvalloissa.

Katy Perryn kaltaisen aloituksen uralleen saanut 22-vuotias neitokainen tunnetaan paitsi hurjista esiintymisvaatteistaan myös räväköistä lausunnoistaan. Nyt Lady GaGa on kertonut omista suunnistelmistaan tulevaisuuden varalle. Hän kertoi olevansa tulevaisuudessa jopa suurempi tähti kuin Madonna, sillä hän ei aio levätä laakereillaan ennen sitä.

– Aion olla mukana kuvioissa vielä 25 vuoden kuluttua. Ihailen Madonnaa ja Courtney Lovea, koska he uudistavat itseään todella rajusti. Haluan tehdä saman ja tulla vielä heitäkin suuremmaksi, Lady GaGa uhosi Daily Star -lehden mukaan.

Viime aikoina Pussycat Dolls -ryhmän kanssa kiertänyt, mutta parhaillaan pientä keikkataukoa viettävä Lady GaGa kertoo uhraavansa uransa eteen myös yksityis- ja rakkauselämänsä. Vakavan ihmissuhteen sijaan hän aikoo tyytyä sekalaisiin yhden illan suhteisiin.

– En ole kiinnostunut paikoilleni asettumisesta. Haluan vain tehdä musiikkia ja nu**ia tuntemattomia.

Samalla Lady GaGa pahoitteli sitä, ettei hän ole saanut tehtyä Yhdysvalloissa vielä yhtäkään täysimittaista keikkaa, koska heikkojen valuuttakurssien takia hänellä ei ole ollut varaa lennättää haluamaansa rekvisiittaa rapakon taakse.

Uusimmat