Lehti: Raskauspelko syynä Heroes-teinitähden eroon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suositun Heroes-televisiosarjan tähtipariskunsa Hayden Panettiere ja Milo Ventimiglia erosi äskettäin noin vuoden seurustelun jälkeen. Nyt eron taustalta on mahdollisesti löytynyt uusia syitä.

19-vuotias Hayden Panettiere muutti taannoin Milon asunnon sijaan yksin omaan uuteen asuntoonsa ja sittemmin hänet nähtiin juhlimassa Hollywoodissa Jesse McCartneyn kanssa.

Haydenin ja Milon ystäväpiirin mukaan eron syynä oli pariskunnan erilaiset elämäntilanteet. Hayden Panettiere pitää juhlimisesta Hollywoodin yöelämässä, mutta Milo ei. Ventimiglia haluaa keskittyä juhlimisen sijaan oman Divide Pictures -tuotantoyhtiönsä toimintaan.

Nyt Chicago Sunday Times -lehti on kertonut, että eron taustalla oli myös Haydenin raskauspelko. Hänen tekemänsä raskaustesti osoittautui kuitenkin negatiiviseksi, mutta lehden mukaan se aiheutti kuitenkin pariskunnan tilanteen tulehtumisen ja johti lopulta eroon.

Uusimmat