Morrissey alastomana levynsä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Smiths -yhtyeen laulajana takavuosina tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouralle siirtynyt Morrissey tempaisee seuraavan singlensä kansikuvassa. Hän esiintyy kannessa nimittäin alastomana.

49-vuotias Morrissey yllättää faninsa esiintymällä I’m Throwing My Arms Around Paris -nimisen singlen kannessa yhtyeensä neljän muun jäsenen kanssa kokonaan ilman vaatteita. Jäsenten intiimit paikat eivät kuitenkaan näy, sillä niiden peitoksi on laitettu 7-tuumaiset vinyylisinglet. Katso levyn kansikuva tästä.

Guardian-lehden mukaan yhtyeen keulahahmo uskoo faniensa tyrmistyvän tempauksestaan.

– Morrissey on aina tunnettu erikoisesta huumorintajustaan ja tämä on todellakin viimeinen asia, jota ihmiset odottavat. Jotkut yhtyeen jäsenet tarvitsivat hieman suostuttelua, mutta lopputulos on hulvaton.

Uusimmat