Morrissey alastomana levynsä kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Smiths -yhtyeen laulajana takavuosina tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouralle siirtynyt Morrissey tempaisee seuraavan singlensä kansikuvassa. Hän esiintyy kannessa nimittäin alastomana.

49-vuotias Morrissey yllättää faninsa esiintymällä I’m Throwing My Arms Around Paris -nimisen singlen kannessa yhtyeensä neljän muun jäsenen kanssa kokonaan ilman vaatteita. Jäsenten intiimit paikat eivät kuitenkaan näy, sillä niiden peitoksi on laitettu 7-tuumaiset vinyylisinglet. Katso levyn kansikuva tästä.

Guardian-lehden mukaan yhtyeen keulahahmo uskoo faniensa tyrmistyvän tempauksestaan.

– Morrissey on aina tunnettu erikoisesta huumorintajustaan ja tämä on todellakin viimeinen asia, jota ihmiset odottavat. Jotkut yhtyeen jäsenet tarvitsivat hieman suostuttelua, mutta lopputulos on hulvaton.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat