Rihannalla tänään syntymäpäivä – poliisi tutkii mukilointikuvan vuotamista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-laulaja Rihanna täyttää tänään 21-vuotta, eli hän saa tästä päivästä lähtien hankkia alkoholia Yhdysvaltojen lakien mukaan. New Yorkiin kaavaillut hulppeat 200 vieraan syntymäpäiväjuhlat kuitenkin peruttiin jo viime viikolla supertähden pahoinpitelyn takia.

Rihannan syntymäpäivänä verkkoon on vuotanut pian pahoinpitelyn jälkeen hänestä otettu raju valokuva, jossa neitokaisen kasvojen vammat käyvät ilmi. Rihannan isä on nyt suuttunut Los Angelesin poliisin arkistoista julkisuuteen vuotaneen kuvan takia.

– Lepsua työtä heiltä, Ronald Fenty kommentoi tapausta People-lehdelle puhelimitse pian kuvan vuotamisen jälkeen. Isä ei kuitenkaan kommentoinut kuinka Rihanna aikoo viettää tänään syntymäpäiväänsä.

People-lehti uutisoi aiheesta laajasti, mutta se ei ole kuitenkaan julkaissut kyseistä kuvaa verkkosivustollaan. Lehden mukaan poliisi on julkaissut tiedotteen, jossa se pyytää yleisöltä vinkkejä valokuvan luvattomasta vuotamisesta julkisuuteen. Tiedotteen rivien välissä myönnetään, että mukana on täytynyt olla poliisin väkeä ja todetaan, että tämänkaltaisesta teosta poliisi voi saada välittömästi potkut.

Uusimmat