Tässä on poliisin shokkikuva pahoin hakatusta Rihannasta, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissaviikonloppuna poikaystävänsä Chris Brownin kanssa rajusti yhteen ottanut Rihanna on pysytellyt tapauksen jälkeen tavoittamattomissa ja hän oleilee tällä hetkellä mitä ilmeisimmin vanhempiensa luona Barbadoksella. Rihannasta ei ole saatu yhtään paparazzikuvaa pahoinpitelyn jälkeen.

Nyt TMZ-viihdelehti on julkaissut kuvan, jossa nähdään musta nainen, jonka kasvot ovat pahasti mustelmilla ja huuli on halki. Vammat täsmäävät poliisin Rihannan tapauksesta antamiin tietoihin ja julkaisun mukaan pian pahoinpitelyn jälkeen otettu kuva esittääkin juuri Rihannaa. Katso kuva tästä!

Tapauksen poliisitutkinta on parhaillaan käynnissä ja viime viikolla syyttäjä patisti poliisia hankkimaan lisää näyttöä kyseisen yön tapahtumista. Chris Brownia odottaa pahimmillaan aikamoinen syytenippu, mikäli viranomaiset saavat tarpeeksi näyttöä häntä vastaan.

Uusimmat