Conan O’Brien tuhosi kirveellä lavasteitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisioisäntä Conan O’Brien ottaa pian Jay Lenon paikan Yhdysvaltojen suosituimman keskusteluohjelman vetäjänä. Conanin viimeinen jakso kuvattiin eilen perjantaina New Yorkissa, ja nyt lavasteet tuhotaan uuden isännän ja uuden studion tieltä.

Conan O’Brien otti tilanteesta kaiken irti ja viimeisissä jaksoissaan hän tuhosi hyvin palvellutta studiotaan oikein urakalla. O’Brien antoi lavasteille kirveestä ja lahjoitti lavasteista irronneet palat matkamuistoiksi studioyleisölle. Eilen Suomessa nähdyssä jaksossa kirveestä sai haastattelupaikan takana oleva kaide, joka meni pirstaleiksi Conanin käsittelyssä.

Conan siirtyy siis pian Jay Lenon ohjelmapaikalle ja hänen tilalleen New Yorkin studioon tulee puolestaan Jimmy Fallon. Jay Leno jatkaa kuitenkin omassa studiossaan Burbankissa, sillä Conanin kuvauksia varten rakennetaan uusi studio Los Angelesin Universal Studioille. Jimmy Fallon tekee ensimmäisen ohjelmansa 2. maaliskuuta.

Uusimmat