Miljoonien naisten päiväuni on taas sinkku

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman komeimpien miestähtien listan kärkipäähän jo vuosien ajan erilaisissa äänestyksissä sijoittunut hurmuritähti Colin Farrell on taas sinkku.

Viime kuussa Golden Globe -pystillä palkittu Hollywood-tähti on päättänyt seurustelunsa brittikirjailija Emma Forrestin kanssa noin vuoden yhteiselon jälkeen, In Touch -lehti uutisoi. Pariskunta tapasi toisensa Kukkoilijat-elokuvan kuvausten aikoihin, kun elokuvan ohjaaja Martin McDonaugh esitteli heidät toisilleen.

Eron vahvisti lehdelle Colin Farrellin sijaan Emma Forrest. Eroon vaikutti lehden mukaan se, että Farrell unohti kiittää naisystäväänsä Golden Globe -gaalassa nähdyssä kiitospuheessaan. Pariskunnan ystäväpiiri on vahvistanut Emman raivostuneen miehensä mokasta. Farrell ei myöskään esitellyt naisystäväänsä vuoden aikana lainkaan perheelleen.

Vielä viime kuussa pariskunnan kerrottiin suunnittelevan perheen perustamista ja Colinin harkitsevan kääntymistä juutalaiseksi Emman tapaan. Nyt suunnitelmat ovat kuitenkin historiaa ja molemmat taas sinkkuja. Colin Farrell oli aiemmin neljän kuukauden ajan naimisissa brittinäyttelijä Amelia Warnerin kanssa.

Uusimmat