Supermalli Gisele Bundchen tyrmäävänä, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu supermalli Gisele Bundchen poseeraa nyt espanjalaisen DT-lehden tyrmäävässä kansikuvassa.

Kuvassa Bundchenilla on yllään farkkutakin rippeiltä näyttävät nyörit ja kaulukset sekä minimaaliset kullanhohtoiset bikinit, joten supermallin rintavarustus on lähes näkyvillä. Katso kuva tästä.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria.

Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona. Gisele on myös näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.

Uusimmat