Apple mokasi: Idol-tähden levy nettiin ennen aikojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -kisan vuonna 2002 voittanut amerikkalaispoppari Kelly Clarkson julkaisee uuden All I Ever Wanted -nimisen albuminsa parin viikon kuluttua, mutta jo nyt levy on vuotanut internetiin.

Albumin virallinen julkaisupäivä on 10. maaliskuuta, mutta Applen iTunes-verkkokaupan Norjan versiossa levy julkaistiin vahingossa myyntiin jo kuluvan viikon perjantaina. Moka huomattiin nopeasti, mutta sitä ennen levy oli jo ehtinyt päätyä jakeluun ympäri internetiä.

Kelly Clarksonin uuden albumin ensimmäinen single My Life Would Suck Without You julkaistiin tammikuussa ja se nousi komeasti muiden muassa Yhdysvaltojen singlelistan ykköseksi.

Samana päivänä sattui myös toinen samanlainen moka, kun Universal Music -konserniin kuuluva verkkokauppa julkaisi vahingossa ennen aikojaan myyntiin U2-yhtyeen uuden No Line on the Horizon -levyn. Sen virallinen julkaisupäivä on vasta 27. helmikuuta.

Uusimmat