Conan O’Brien muisti Suomea jäähyväisjaksossaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisioisäntä Conan O’Brien kuvasi perjantaina pitkäikäisen keskusteluohjelmansa viimeisen jakson New Yorkissa. Järjestyksessään 2 725. ohjelman teemana oli vanhojen aikojen muisteleminen ja osansa sai myös Conanin taannoinen Suomen vierailu.

Conan O’Brien otti viimeisissä jaksoissaan kaiken irti ja tuhosi jopa studiotaan kirveen kanssa lahjoittaen irronneet palaset studioyleisölle. Finaalijakson vieraina hänellä oli ohjelman historian kannalta merkittäviä tähtiä, kuten hänen juontajaparinaan vuosina 1993 – 2000 toiminut näyttelijä Andy Richter, näyttelijä Abe Vigoda sekä Hollywood-komedioiden tähti Will Ferrell.

Suomea muistettiin esittämällä ote ohjelman Suomi-erikoisjaksosta. Musiikkivieraana nähtiin The White Stripes, jonka esiintyminen ei saanut kovinkaan suurta suosiota nuorempien katsojien keskuudessa.

Conan O’Brien siirtyy nyt Jay Lenon ohjelmapaikalle The Tonight Show -ohjelman isännäksi ja hänen tilalleen New Yorkin studioon tulee Jimmy Fallon. Jay Leno jatkaa kuitenkin omassa studiossaan Burbankissa, sillä Conanin kuvauksia varten rakennetaan uusi studio Los Angelesin Universal Studioille. Jimmy Fallon tekee ensimmäisen ohjelmansa New Yorkista 2. maaliskuuta.

Uusimmat